Om mig

Karina Prangsgaard Poulsen
- indehaver og behandler

I 2012 tog jeg min uddannelse som lægeeksamineret kosmetolog og jeg har siden da arbejdet på både spa og klinik. Samtidig har jeg udvidet min viden med forskellige hud og anatomi kurser. Jeg har altid været meget drevet af min interesse indenfor skønhed og velvære og har derfor brugt meget tid på at undersøge hvordan og hvorfor kost, kosttilskud, motion, behandlinger, tanker osv kan påvirke os i forskellige retninger. Jeg har selv været påvirket af stress, fordøjelses og hudproblemer og det gjorde at jeg dengang erfarede vigtigheden i at finde årsagen til hvorfor kroppen reagere som den gør. Derfor vil jeg altid se hudens signaler som et resultat af kroppens helhed – frem for kun at behandle hudproblemet udefra.

Udover min store interesse for huden, har jeg samtidig en brændende passion for negle. Jeg kan derfor også skrive negletekniker på Cv’et. Jeg har taget min uddannelse gennem CND som er det førende mærke inden for negle verdenen.

Mest af alt glæder jeg mig til, at udleve min drøm, som er at behandle, hjælpe og dele ud af min viden og erfaring. At få opbygget en tillid og tryghed så du netop kan lægge dig på briksen, give slip og bare nyde, at jeg er en nærværende og professionel behandler. Om det er en ansigts, negle, massage, bryn og vippe eller voksbehandling vil tillid, tryghed samt nærvær være noget jeg hos Klinik Prangsgaard vægter højt.

Karina Prangsgaard Poulsen - Indehaver
  Giv et gavekort af velvære til din nærmeste
  Giv et gavekort af velvære til din nærmeste

  Klinik prangsgaard

  Åbningstider

  • Mandag 09:30 - 15:00
  • Tirsdag 09:30 - 15:00
  • Onsdag 09:30 - 15:00
  • Torsdag 15:00 - 19:00
  • Fredag 09:30 - 13:30
  • Lørdag & Søndag Lukket

  Udvidet åbningstider efter aftale mellem kl. 07:30 - 20:00

  Følg klinikken