Produkter

Amazing Space
Amazing space er meget mere end bare en almindelig økologisk hudplejeserie.Amazing space er en helt unik førsteklasses bæredygtig luksus serie og jeg har aldrig prøvet noget der kunne leve op til denne standard. Derfor var det for mig nemt, at vælge hvilket hudplejemærke jeg skulle fører hos Prangsgaard. Først og fremmest var det cremerne, jeg faldt for og de vandt for alvor mit beauty-hjerte! Amazing space vinder for mit vedkommende på konsistens, duft, vision og ikke mindst fantastiske resultater.

Serien er designet og velegnet til kvinder og mænd der bor på den nordlige halvkugle.

Amazing space mangler vitterligt ikke noget, den har alt hvad man skal bruge for, at dække et hvilket som helst behov. Jeg synes serien skiller sig ud, fra mange andre blandt andet ved, at den er så ren, at du med nogen af produkterne, også kan ‘’spise’’ den for en gavnlig effekt. Det gælder for eksempel ‘’oil infusion’’ som er en ansigtsserum, den påføres på huden under creme, udover det kan man også indtage et par dråber, således at den giver en nærende, rensende eller anti age effekt indefra alt efter hvilken oil infusion du vælger.

Du kan med amazing space produkterne lave dit helt eget, lille eksotiske spa-univers derhjemme. Alene de naturlige dufte fra produkterne, virker stærkt sansestimulerende med afspændende aromaterapeutisk effekt for både din krop og din sjæl.

Det er langt fra kun mig der er faldet pladask for Amazing space. Serien er spredt i det meste af Danmark men har nu også fået stor succes i Sverige og Norge.
Samtidig er serien blevet belønnet fem gange ved Danish Beauty Award samt to gange ved den norske Stella Award.

Visionen er, at produkterne skal være meget aktive for størst mulig virkning, og dermed give de allerbedste resultater.

Alt er skabt i 100% synergi mellem naturlige, økologiske og rene planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan.

Alle produkter er formuleret uden parabener, syntetiske farvestoffer, syntetisk parfume og petrolatum. Design og emballage er æstetisk, hygiejnisk samt etisk korrekt og naturligt nedbrydeligt.

 • Naturlige, biologiske, og plantebaserede ingredienser (minimum 95%)
 • Økologisk dyrkede ingredienser (varierende med et indhold på 10-100%)
 • Ingen parabener
 • Ingen petrolatum (mineralolie)
 • Ingen syntetiske farvestoffer
 • Ingen syntetisk alkohol
 • Ingen syntetisk parfume
 • Ingen nano-partikler
 • Ikke testet på dyr

Amazing Space konceptet bygger derudover også på fairtrade, og er udviklet med stor respekt for den natur vi alle her på kloden bør beskytte og værne om.


Ansigtspleje

Fløjelsblød ansigtsrens fra Amazing Space
Ansigtsolie fra Amazing Space
Serum fra Amazing Space

Amazing space produkter til ansigtet er helt unikke. Serien har alt hvad den skal bruge for at dække en hvilken som helst hudtype og hudtilstand. Den kan mikses på kryds og tværs, alt efter hvad man synes huden har brug for.

Jeg faldt personligt først og hurtigt på de fantastiske resultatskabende cremer som også er nomineret samt har vundet op til flere beauty awards! Delicate skin creme samt eye repair øjencreme står fast på min badeværelseshylde. Jeg mærker hurtigt en lindrende samt styrkende effekt. Min hud fyldes med vitaminer samtidig beskyttes mod vind og vejr.
What's not to love?

Er amazing space helt ny for dig og overvejer du, at prøve den? så er serien til ansigtet det sted du skal starte.


Kropspleje

Amazing Space - Detox Body Exfoliator - Mint & Rosemary
Kropscreme black pepper fra Amazing Space
Deodorant lavet på krystaller fra Amazing Space

Udover Amazing space’s resultatskabende serie til ansigtet, har de også en helt fantastisk krops serie med de skønneste dufte og virkninger.

Forvandl dit badeværelse til en wellness-oase af opfriskende aromatiske dufte.

I kropslinien findes opfriskende brusegels - håndsæbe og håndcreme - eksfolierende cremer - udrensende kropsolie - kropsolie til gravide der smidigøre og styrker hudvævet - nærende milky kropsolie - delikat, sensuel duftende kropsbalm - fugtplejende hurtigpenetrerende lotion - anti-age plejende serum (vinder af Danish Beauty Award 2009) - roll on deodorant der effektivt dæmper svedproduktionen - lotion med selvbruner og forfriskende aromaduft - lotion med spf - rig og nærende creme til de forsømte hænder og fødder (vinder af Danish Beauty Award 2012)


Kosttilskud

D-age te fra Amazing Space
Økologisk sundhedsdrik fra Amazing Space
Detox te fra Amazing Space

Organiske vitaminer, mineraler, omega fedtsyrer og urter, der giver smuk hud, hår og stærke negle. Fyld kroppens depoter med energi og styrk immunforsvaret. Dækker desuden dit daglige behov og styrker kroppen indefra.

Der findes bla. en naturlig og økologisk sundhedsdrik, der forskønner ved at styrke din huds indre glød og balance. Fremstillet på antiseptiske lavendelblomster, hindbær, rige på antioxidanter, lakridsrod med hudplejende enzymer samt nærende aloe vera. Drikken fugter, nærer og renser huden indefra.

Derudover er der to forskellige slags te, en anti-age og en d-tox.

Grøn te er verdens ældste skønhedsmiddel. Den virksomme urteblanding vil beskytte din krop og styrke både hud, hår og negle. Anti-age plejende og anti-inflammatorisk effekt vil udsætte ældningsprocessen samt bedre solskader, og mindske rynker og linjer i hudens overflade.


Makeup

Økologisk lipgloss watermelon fra Amazing Space
Bronzer fra Amazing Space
Kabuki børste fra Amazing Space

Økologisk makeup-serie baseret på naturens smukke pigmenter samt plejende mineraler, ædelsten og naturlige ekstrakter som vegetabilske olier, antioxidanter, ceramider, proteiner og vitaminer. Bla. Mascara der øger vippernes længde og volumen, lipgloss der blødgøre, beskytter og plejer læberne, findes i de fineste farver, Blush lavet på farvede mineraler og silkelet tekstur, pudder i fin og let tekstur der tillader huden er ånde frit, cc-creme der giver huden en smuk og naturlig glød og forfiner hudoverfladen, eyeliner i sort og brun samt de smukkeste øjenskygger.


Babyserie

Økologisk babyolie fra Amazing Space
Bottomcare creme fra Amazing Space
Baby renseservietter fra Amazing Space

Kun det bedste er godt nok til din baby.

Baby Space er en økologisk, neutral, mild og plejende produktserie til sart baby hud, baseret på økologisk inca omega olie rig på omega 3,6,7,9 samt morgenfrue, abrikos, aloevera, kokosolie, sheasmør og vitamin E. Specielt formuleret til ultra følsom hud sammensat med et højt indhold af økologiske ingredienser. Fri for unødvendige syntetiske kemikalier som parabener, petroleum, mineral olie, syntetisk alkohol, farvestoffer, parfume og ptalater.

Produkterne er ikke testet på dyr.

I babyserien findes der en mild og neutral aloe vera baby-shampoo for krop og hår - Nærende olie med sød mandel og abrikos for tør hud. Også perfekt til babymassage - Delikat balm for sensitive og tør hud med plejende og beskyttende egenskaber - 100% bomulds ‘’vådservietter’’ til blødgørende og hygiejnisk vask og pleje når man er på farten eller ude og rejse og ikke har vand tilgængelig - S.O.S. balm til rød og sart babynumse. Anvendes efter bleskift på ren og helt tør hud efter behov.


Duftserie

Aroma diffuser med mint fra Amazing Space
Aroma duftlys Ylang ylang fra Amazing Space
Økologisk parfume med rosé duft fra Amazing Space

Aromaterapeutiske produkter, der påvirker sindet for en mere komplet kropspleje. Vælg økologiske parfumer og duftlys efter behov og humør. Baseret på 100% naturlige og organiske essentielle olier. Produkterne er koncentreret på ekstrakter fra blomster, blade, urter og træ, hver med sin indvirkning på krop og sind. Fri for syntetiske kemikalier og phthalater.

5% af overskuddet fra salget af Sweet Charity-serien går til velgørenhed til WWF.

Der findes duftlys, parfumer og duftdifuser som alle findes i de samme fem fantastiske dufte.


Klinik prangsgaard

Åbningstider

 • Mandag 09:30 - 15:00
 • Tirsdag 09:30 - 15:00
 • Onsdag 09:30 - 15:00
 • Torsdag 15:00 - 19:00
 • Fredag 09:30 - 13:30
 • Lørdag & Søndag Lukket

Udvidet åbningstider efter aftale mellem kl. 07:30 - 20:00

Følg klinikken