Produkter
Du kan forvente at mine produkter kun er af aller højeste kvalitet!


Amazing Space er en helt unik førsteklasses bæredygtig luksus serie og jeg har aldrig prøvet noget der kunne leve op til denne standard. Derfor var det for mig nemt, at vælge hvilket hudplejemærke jeg skulle fører hos Prangsgaard. Først og fremmest var det cremerne, jeg faldt for og de vandt for alvor mit beauty-hjerte! Amazing space vinder for mit vedkommende på konsistens, duft, vision og ikke mindst fantastiske resultater.


CND er det førende mærke indenfor negleverdenen og derfor er det selvfølgelig også det der behandles med samt sælges hos Prangsgaard. Siden 1979 har CND udviklet banebrydende professionelle produkter der er velplejende og tilføjer skønhed til hænder og fødder. Cnd’s vision er at stå skarpest med bedst holdbare produkter. Og det formoder de også, at gøre hver gang.


Nvey Eco En ren økologisk make up serie UDEN parfume, parabener, unødige kemikalier og næsten bedst af alt så er den uden
Talkum (Talkum tilstopper porerne og findes i rigtig mange foundations) Kig bag på din pudder, mineral foundation, blush mm. Hvis den indeholder talkum/talc kan dette være en af årsagerne til, at din hud tilstopper eller ser uren ud.

Tilmeld nyhedsbrev

Klinik prangsgaard

Åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag-fredag 9.15 - 17.30
  • Lørdag 9.15 - 14.00
  • Søndag Lukket

Udvidet åbningstider efter aftale mellem kl. 07:30 - 20:00

Følg klinikken