PRO:LAB – MICROCURRENT SKIN STIMULATOR

636,00 kr.

Amazing Space Microcurrent Skin Stimulator supplerer den daglige hudpleje med opstrammende og kollagen-boostende lavfrekvent strøm. Behandlingen virker som ”passiv motion” for ansigtsmuskulaturen og stimulerende og opstrammende på bindevævet.

OBS skal bruges med oliefrit produkt. Anbefales til brug sammen med Liquid Moist

EMS står for Electric Microcurrent Stimulation.

Microcurrent er elektro-terapi, der på intens vis aktiverer sensoriske celler i både hud og ansigtsmuskulatur.

Mimiske rynker formindskes, og ansigtet får et lille løft. Samtidigt stimuleres produktionen af kollagen ved hjælp af de elektriske impulser der aktiverer cellulære processer i bindevævet

Behandlingen efterlader huden komplet intakt, med fornyet glød fra den øgede energi og gennemstrømning samt en ”plummer” agtig følelse af fasthed i hudens overflade.

Anvendes metoden kontinuerligt over 3-6 mdr. virker den vævsaktiverende, udglattende og opstrammende.

Anvendes med Liquid Moist eller Moist Explosion-serum i ampuller.

Apparatet anvendes til brug i ansigt, på hals og dekolte, til alle hudtyper efter behov. Anbefales til kontinuerlig hjemmepleje 1-2 g. pr. uge. Hyppige behandlinger er at foretrække for maksimale resultater.

 

Produktet indgår i PRO:LAB serien:

PRO:LAB er en serie af hudplejeprodukter til dig, der forventer høj kvalitet og synlige resultater. Serien er baseret på højkoncentrerede aktive ingredienser, der kan gøre en forskel for din hud, når produkterne indgår som en fast del af dit daglige plejeprogram. Resultaterne er uovertrufne, og serien er et synligt bevis på, hvordan du gennem hudpleje kan fremme din huds kvalitet, struktur og spændstighed og skabe fornyet glød og fylde.

Du kan bruge seriens produkter efter eget ønske og behov i kombination med din sædvanlige hudplejerutine. Serien er baseret på højaktive ingredienser, der udglatter linjer og rynker, lindrer hudrødmen og inflammation, ligesom den også kan afhjælpe problemhud som akne og rosacea.

Serien forhandles udelukkende professionelt af kosmetiske klinikker, hudlæger, plastikkirurger og specialuddannede hudterapeuter/kosmetologer

Relaterede produkter