PRO:LAB – PHA-RETINOL PEEL – PHA-ACID & VITAMIN A (40ML)

1.025,00 kr.

PHA Retinol Peel er et højaktivt ansigtskoncentrat, som indeholder højt koncentreret retinol palmitat (vitamin A) kombineret med naturlig PHA- og glykolsyre. Den naturlige PHA-syre fra honning eliminerer døde hudceller, og det aktive retinol fremmer hudens dannelse af elastiske fibre. Effekten er reducerede linjer/rynker, forbedret vævsspændstighed, forfinede porer, reduceret talgproduktion og dermed bedring af problemhud og akne.

På lager

VIGTIGT:

  • Undlad alle andre former for exfoliering og AHA i minimum en uge før og efter brug af dette produkt.
  • Undlad sauna, dampbad og sport der skaber en reaktion af varme i huden i min. 4-6 timer efter anvendelse.
  • Brug SPF 30-50+ i minimum en uge efter påføring.

Fordele:

  • Effekten er reducerede linjer/rynker, forbedret vævsspændstighed, forfinede porer, reduceret talgproduktion og dermed bedring af problemhud og akne.

Oplevelse:

  • Glæd dig over resultatet af en øjeblikkelig forfrisket glød samt en glattere og blødere hud. Anvendes produktet kontinuerligt over en længere periode på min. 3-6 mdr. vil man opleve en forfinet og opstrammet hudstruktur.

Anvendelse:

  • Koncentratet påføres huden om aftenen og fordeles i et jævnt lag på ansigt, hals og dekolte. Undlad at komme alt for tæt på øjenomgivelserne. Let svien og hudrødmen i huden er almindeligt. Lad virke i 10 minutter, og afrens med lunkent vand for at neutralisere effekten. For ekstra intens virkning kan efter afrensning påføres endnu et tyndt lag, der sidder natten over.Om morgenen afrenses huden igen med lunkent vand, og der påføres fugtpleje, f.eks. A-vitamin serum.
  •  Anbefales 2 x om ugen i en periode på minimum 3 måneder for det bedste resultat. I denne periode er det en god ide at undlade andre former for peeling og eksfoliering.
  • Trap ligeså stille op, og start med blot 1 x om ugen.

Nøgleingredienser:

2% RETINYL PALMITAT (Vitamin A)
Fremmer den naturlige dannelse af hudens kollagene fibre og styrker således bindevævet. Opheler ved arvæv/skader og udglatter linjer og rynker.

25% PHA ( Poly-Hydroxy-Acid from Honey)
Syre der mikro-eksfolierer, fugtoppumper og modvirker de ellers klassiske bi-effekterne man ser ved brug af høje doser retinol som tør, skallende hud. Optimerer samtidigt huden udnytte og optagelse af retinol.

5% AHA (Alpha-Hydroxy-Acid from Sugarcane)
Syre der fremmer cellefornyelsen og samtidigt stimulerer reproduktionen af de kollagene fibre.

ALLANTOIN (from Chamomile)
En kemisk forbindelse udvundet fra planter om har en effektiv beroligende og dulmende effekt på blussende hud.

Ingredienseliste:

Aqua, Lactic Acid, Gluconolactone, Citric Acid, Glycolic Acid, Glycerin, Propylene Glycol, Retinol Palmitat, Xanthan Gum, Tealactate, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Malic Acid, Tartaric Acid, Sodium Lactate, Sorbitol, Citrus Limon Fruit Extract, Pyrus Malus Juice, Saccharum Officinarum Extract, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract, Allantoin, Serine, Urea

 

Produktet indgår i PRO:LAB serien:

PRO:LAB er en serie af hudplejeprodukter til dig, der forventer høj kvalitet og synlige resultater. Serien er baseret på højkoncentrerede aktive ingredienser, der kan gøre en forskel for din hud, når produkterne indgår som en fast del af dit daglige plejeprogram. Resultaterne er uovertrufne, og serien er et synligt bevis på, hvordan du gennem hudpleje kan fremme din huds kvalitet, struktur og spændstighed og skabe fornyet glød og fylde.

Du kan bruge seriens produkter efter eget ønske og behov i kombination med din sædvanlige hudplejerutine. Serien er baseret på højaktive ingredienser, der udglatter linjer og rynker, lindrer hudrødmen og inflammation, ligesom den også kan afhjælpe problemhud som akne og rosacea.

Relaterede produkter