PRO:LAB – THERMOGENIC – LED FACIAL BAR

895,00 kr.

Thermogenic LED Facial Bar er et effektivt og forskønnende supplement til de daglige hudplejerutiner. Thermogenic LED Facial Bar både stimulerer, aktiverer og fornyer huden ved hjælp af LED-lys + varme- og kuldepåvirkning samt vibrationsfunktion.

Bruges sammen med Liquid Moist

På lager

-
+

Fordele:

  • Det blå lys desinficerer og dæmper inflammation og rødmen ved rosacea, akne og problemhud. Det røde lys aktiverer og opstrammer ved at stimulere til øget kollagenproduktion og opheling.

Anvendelse:

  • Apparatet anvendes til brug i ansigt, på hals og dekolte, til alle hudtyper efter behov. Anbefales til kontinuerlig hjemmepleje 1-2 g. pr. uge. Hyppige behandlinger er at foretrække for maksimale resultater. Dvs. hellere flere kortere lysbehandlinger end få længerevarende behandlinger.

Oplevelse:

  • Apparatet stimulerer, aktiverer og fornyer huden ved hjælp af LED-lys samt varme-og kuldepåvirkning.Effekten opnås ved at kombinere blåt eller rødt LED-lys med enten kulde for at reducere rødmen/inflammation eller varme, som virker muskelafslappende.Thermogenic er et perfekt redskab til at udføre aktive ansigtsbehandlinger hjemme for at fremme indre glød og opstramme huden eller forbedre problemhud i ubalance.

Relaterede produkter