PRO:LAB – THERMOGENIC – LED FACIAL BAR

895,00 kr.

APRIL MÅNED TILBUD. Spar -20% på Thermogenig LED facial bar.
Ekstra bonus, få gratis en liquid moist med ved køb af apparatet. (medfølger automatisk, skal derfor ikke tilføjes til kurven)

Thermogenic LED Facial Bar er et effektivt og forskønnende supplement til de daglige hudplejerutiner. Thermogenic LED Facial Bar både stimulerer, aktiverer og fornyer huden ved hjælp af LED-lys + varme- og kuldepåvirkning samt vibrationsfunktion.

Bruges sammen med Liquid Moist

På lager

-
+

Fordele:

  • Det blå lys desinficerer og dæmper inflammation og rødmen ved rosacea, akne og problemhud. Det røde lys aktiverer og opstrammer ved at stimulere til øget kollagenproduktion og opheling.

Anvendelse:

  • Apparatet anvendes til brug i ansigt, på hals og dekolte, til alle hudtyper efter behov. Anbefales til kontinuerlig hjemmepleje 1-2 g. pr. uge. Hyppige behandlinger er at foretrække for maksimale resultater. Dvs. hellere flere kortere lysbehandlinger end få længerevarende behandlinger.

Oplevelse:

  • Apparatet stimulerer, aktiverer og fornyer huden ved hjælp af LED-lys samt varme-og kuldepåvirkning.Effekten opnås ved at kombinere blåt eller rødt LED-lys med enten kulde for at reducere rødmen/inflammation eller varme, som virker muskelafslappende.Thermogenic er et perfekt redskab til at udføre aktive ansigtsbehandlinger hjemme for at fremme indre glød og opstramme huden eller forbedre problemhud i ubalance.

 

Produktet indgår i PRO:LAB Serien:

PRO:LAB er en serie af hudplejeprodukter til dig, der forventer høj kvalitet og synlige resultater. Serien er baseret på højkoncentrerede aktive ingredienser, der kan gøre en forskel for din hud, når produkterne indgår som en fast del af dit daglige plejeprogram. Resultaterne er uovertrufne, og serien er et synligt bevis på, hvordan du gennem hudpleje kan fremme din huds kvalitet, struktur og spændstighed og skabe fornyet glød og fylde.

Du kan bruge seriens produkter efter eget ønske og behov i kombination med din sædvanlige hudplejerutine. Serien er baseret på højaktive ingredienser, der udglatter linjer og rynker, lindrer hudrødmen og inflammation, ligesom den også kan afhjælpe problemhud som akne og rosacea.

Serien forhandles udelukkende professionelt af kosmetiske klinikker, hudlæger, plastikkirurger og specialuddannede hudterapeuter/kosmetologer

Relaterede produkter