CUPme Cupping Sæt – Sort 4 dele

259,00 kr.

Har du endnu ikke prøvet hvad cupping kan gøre for krop og ansigt, så vil jeg virkelig anbefale at prøve det. Med cupping i ansigtet og på kroppen får du fjernet ophobede affaldsstoffer fra bindevævet, strammet op, udglattet linjer, rynker og appelsinhud og skabet mere flow i vævet, som resulterer i en flottere hud i ansigtet og på kroppen.

Cupperne løsner alle lag i huden, bindevævet og musklerne og får affaldsstofferne til at komme op til overfladen, så de kan blive udrenset via lymfesystemet.

På lager

-
+

Cupping giver dig:

 

-Øget blodcirkulation

-Udrenser affaldsstoffer

-Drænerer vævet for væske

-Mindsker appelsinhud

-Strammer op

-Udglatter linjer og rynker

-Former og løfter ansigtet

-Løsner spændinger i muskler og bindevæv

-Glattere hud

-Styrker bindevævet

-Øger collagendannelsen

Sådan gør du:

De store cupper er til kroppen og de små er til ansigtet. Påfør et godt lag olie inden brug. Kør nedefra og op på kroppen og indefra og ud i ansigtet. Pres cuppen sammen og sæt den på huden. Lad den glide op og tryk den sammen og løft den af. Gentag dette 5-10 gange samme sted og gå videre. Mærker du et sted på lårene der er særligt ømt når du kører cuppen henover, så kan du lade cuppen sidde der et par minutter for at trække affaldsstofferne og spændingen ud. Dette kan give et rødt (suge)mærke, som tegn på at affaldsstofferne bliver frigivet og der “var noget at komme efter”. Så dette er kun et godt tegn og forsvinder som regel inden for en uges tid. Kør altid i lymfens retning. Se billedet her i hvilke retninger du skal massere i ansigtet. Vær opmærksom på, at du i ansigtet lettere kan få små blodudtræk, så brug den foran spejlet de første gange, indtil du ved hvor mange strygninger din hud kan holde tid. De små blodudtræk forsvinder igen efter få dage. Lad heller ikke cupperne sidde for længe i ansigtet, så du undgår sugemærker.

Søde Louise har lavet en fin guide i videoen herunder:

Relaterede produkter