PRO:LAB – EGF-LIFT SERUM – FACE & NECK (40ML)

950,00 kr.

EGF-Lift Serum forener botaniske ekstrakter, EGF peptider, stamceller og hyaluronsyre. EGF-peptide virker som en vækstfremmer, der regenererer hudens elastiske bindevæv. En perfekt cocktail til forebyggelse af hudens aldring, idet den stimulerer produktionen af kollagen.

På lager

OPLEVELSE

Nyd resultatet af en gennemfugtet, blød og glat hud. Ved kontinuerligt brug over min. 3-6 mdr. opleveres en forfinet og mere ensartet hudstruktur og med positiv effekt på linjer og rynker.

ANVENDELSE

EGF Peptide-serum kan anvendes til alle hudtyper, men er særligt god i tilfælde af ældet, solskadet eller sensitiv hud pga. dets regenererende virkning.

Anbefales til alle hudtyper dagligt i et tyndt lag under cremer på ansigt, hals og dekolte. Undgå kontakt med produktet ved øjne og mund.

 

NØGLEINGREDIENSER:

EGF PEPTIDE: Oligopeptide-1 (4%)
EGF-peptide er en moderne vækst fremmende ”anti-age-ingrediens”, der fremmer celleproduktion, dannelse af elastiske fibre og effektivt forbedrer processen for heling af huden. En peptide der minder om hudens egen naturlige EGF.

PALMITOYL TRIPEPTIDE-1 (3%), PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 (3%)
Peptider der virker som en vækstfremmer, der regenererer og udglatter huden. En perfekt cocktail til forebyggelse af hudens aldring, idet den stimulerer produktionen af kollagen.

NYMPHAEA COERULEA LEAF CELL EXTRACT (Water Lily Stemcell Extract = Blue lotus)
En spændende medicinsk plante der stammer helt tilbage fra det gamle Egypten. Ekstraktet fra blå lotus fremmer hudens evne til at forny sig selv. Stamcelle ekstrakterne der udvundet ved en fermenterings proces består af stærke flavonoider (antioxidanter) der beskytter vores egne cellers DNA.

INGREDIENSER:

Aqua, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Chlorphenesin, Hydroxyethylcellulose, Nymphaea Coerulea Leaf Cell Extract, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Oligopeptide-1, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Carbomer, Sodium Lactate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol

 

Produktet indgår i PRO:LAB serien

PRO:LAB er en serie af hudplejeprodukter til dig, der forventer høj kvalitet og synlige resultater. Serien er baseret på højkoncentrerede aktive ingredienser, der kan gøre en forskel for din hud, når produkterne indgår som en fast del af dit daglige plejeprogram. Resultaterne er uovertrufne, og serien er et synligt bevis på, hvordan du gennem hudpleje kan fremme din huds kvalitet, struktur og spændstighed og skabe fornyet glød og fylde.

Du kan bruge seriens produkter efter eget ønske og behov i kombination med din sædvanlige hudplejerutine. Serien er baseret på højaktive ingredienser, der udglatter linjer og rynker, lindrer hudrødmen og inflammation, ligesom den også kan afhjælpe problemhud som akne og rosacea

Serien forhandles udelukkende professionelt af kosmetiske klinikker, hudlæger, plastikkirurger og specialuddannede hudterapeuter/kosmetologe

Relaterede produkter